Guidade skoterturer

I Lofsdalen finns mycket att upptäcka.
Våra guider visar gärna sina smultronställen för dig.
LÅT VÅRA GUIDER VISA DIG Lofsdals FJÄLLET

Oavsett om du aldrig suttit på en skoter förut eller om du älskar fart och fläkt är skotersafari något för dig. Våra skickliga och rutinerade guider har stor erfarenhet av skoteråkning i Lofsdalen och tar med er på en tur över Lofsdalsfjällens vita vidder.

Samtliga turer utgår från Skoterhuset och startar med en genomgång av hur skotern fungerar och bör hanteras. Därefter beger vi oss ut på en härlig tur genom Härjedalens vackra landskap. Skoterhjälmar finns att låna och ingår i skoterhyran. Vi tar max 2 personer per skoter och även i pulkorna.

Familjetur

Vår otroligt populära skotertur för hela familjen. Vi åker en tur runt fjällen i Lofsdalen och om tid finns stannar vi till vid Våffelstugan för att värma oss med en våffla. Denna tur är anpassad för de som vill åka i ett lugnare tempo och/eller som inte kört så mycket motorfordon tidigare. Max 2 personer per skoter.

Turen är ca 3 mil

1095:- /skoter

Turen avgår: 10.30 & 14:00 tisdag-lördag

kvällsturen

Här åker vi kring Lofsdalens fina fjällterräng och njuter av den underbara naturen i ett lite lugnare tempo och anpassad efter gruppens erfarenhet. Efter skoterturen går vi in på Skoterköket och äter en god 3-rätters middag på Skoterköket i den mysiga atmosfären med vy över fjället. Max 2 personer pe skoter.

Turen är ca 3 mil

1495:-/ person

Turen avgår: 17.00 tisdag

skoteruthyrning lofsdalen

veckans tur

En sportigare tur med fokus på att köra skoter. På denna tur anpassar vi dagen efter väder, vind och ledsystem. Guiden väljer den vägen som passar bäst för just denna dagen. Här är bra om man har en viss erfarenhet av att köra motorfordon sedan tidigare. Max 2 personer per skoter.

 Turen är ca 5-7 mil

1760:- /skoter

Turen avgår: 14.00 onsdag-lördag

Processed with VSCOcam with a6 preset

privat guide

Skräddarsy din unika skotertur på fjället med en av våra rutinerade guider. Guiden ordnar turen efter era egna önskemål och anpassar den efter er grupp. Om ni vill äta ute på fjällen, stanna på våffelstugan eller åka till en annan närliggande by. Turen finns tillgänglig för både lugnare körning samt mer fartfyllt med lössnökörning.

 

Guiden går att boka heldag tisdag-Lördag

6000:- för guiden

heldag 9.00-16.00

skoter

isfiske

Följ med vår guide på en härlig tur till någon av våra sjöar & tjärnar här i Lofsdalen. Turen är är lungnare och mer inriktat på pimpelfiske och äta en enklare rätt ute. En perfekt tur för tex familjen eller kompisgänget som vill njuta av naturen och fjällen!

Till guiden kan du boka till skoterpaket med skoter, bränsle, mat & fiskekort. 

Minst 4 bokade skotrar för den här turen krävs.

  Guide 6000 :-

3150:- /person (Skoterpaket)

Turen avgår: 10.00 Tisdag

vildmarksupplevelsen

Följ med på en upplevelse med familjen, kompisgänget eller arbetskollegorna! Turen startar på Skoterhuset med en tur runt fjället avlutas på en vall ute på fjället med övernattning.   I paketet ingår skoter, sängplats med sängkläder, handduk samt tillgång till bastun. Tillval kan göras för mat (middag samt frukost) från 450kr/pers samt badtunna för 2500kr. 

Läser mer om turen här

2285:-/person  (ex. tillval)

Turen är för minst 8pers, max 12 pers

Turen är: Ons 15.00 – Tor 9.00

Kan du inte bestämma tur?

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en perfekt upplevelse för dig och dina vänner!