Guidade cykelturer

Upptäck sommaren i Lofsdalen på cykel.
Oavsett om du är nybörjare eller avancerad äventyrare, har vi turen för dig.
Ta en guidad tur med guide på vackra leder i fjällmiljö

Oavesett om du är helt ny på cykel eller om du har cyklat hela ditt liv har vi en guide för varje typ av cykling. Det finns cykelleder för alla nivåer och vi har erfarna guider med rutin att hitta dom leder som passar just er för den bästa upplevelsen av fjällcykling

Alla cykelturer startar från Skoterhuset med en genomgång av cykeln samt grundläggande cykel och bromsteknik. När alla är trygga ger vi oss av på en förutbestämd rutt där ni får uppleva flowiga leder med underbar utsikt. Hjälm ingår alltid i cykelhyra och vi tar emot max 10 personer per grupp för en säker cykelupplevelse.

20220707_201450

parkturen

En tur i Fjällparken MTB som passar hela familjen. Vid turens start har vi en genomgång av cykel samt enklare övningar och bromsteknik. Vi väljer leder som passar för gruppens nivå och  stannar vid kluriga utmaningar och övar på teknik om önskemål och tid finns. Denna tur passar dom som vill upptäcka Fjällparken MTB i ett lugnare tempo, eller är nybörjare på cykel. Turen startar från Skoterhusets parkering.

Turen är ca 2 timmar
Pris: 400kr/person

Turen avgår: 09.30 måndag-lördag

20220719_193651

fjällturen

Den här turen går på södra sidan av Lofssjön utmed slingriga naturliga stigar och grävda velodromer på Stenrutsleden. Upplev en magisk cykling i fjällmiljö utöver det vanliga. Du cyklar i tät skog följt av kalfjäll, som får dom flesta att tappa andan. För den skull, rekommenderar vi elcykel till denna tur för bästa möjliga upplevelse. Tempot är anpassat efter den mer erfarna cyklisten, trots detta kommer vi ha stopp för fika och fylla vattenflaskor.

Turen är ca 4 timmar
Pris: 600kr/person

Turen avgår: 13.00 tisdag-lördag

20220722_113402

PRIVAT CYKELGUIDE

Upplev fjällen på cykel!

Är ni en grupp som vill cykla tillsammans och önskar en guide specifikt för just era intressen eller nivå, tveka inte att höra av er. Låt en guide visa sina favoritstigar eller bästa stället för en cykelfika. Är ni en grupp som är helt nya på cykel och vill ha en gedigen introduktion och dom bästa stigarna att öva, är detta perfekt för er. 

  Halvdag (~3 tim) 2500kr
  Heldag (~6 tim) 4000kr

20221003_172651

vildmarksturen

Följ med på en upplevelse med familjen, kompisgänget eller arbetskollegorna! Turen startar på Skoterhuset med en tur runt fjället avlutas på en vall ute på fjället med övernattning.   I paketet ingår skoter, sängplats med sängkläder, handduk samt tillgång till bastun. Tillval kan göras för mat (middag samt frukost) från 450kr/pers samt badtunna för 2500kr. 

2285:-/person  (ex. tillval)

Turen är för minst 8pers, max 12 pers

Turen är: Ons 15.00 – Tor 9.00

Kan du inte bestämma tur?

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en perfekt upplevelse för dig och dina vänner!