Cykeluthyrning i Lofsdalen

Fantastisk cykling i Lofsdalen

Upptäck Lofsdalens fantastiska cykling. Vi har leder med fantastiska vyer som passar dig som är nybörjare eller en avancerad och mer erfaren cyklist.

Här finns cykelleder, en MTB Fjällpark och downhill cykling för alla nivåer. Även en vacker runda runt Lofssjön för de som vill ta det lite lugnare. Hos oss på Skoterhuset finns cyklar för alla aktiviteter. Boka här via vår hemsida!  

Vi har även en verkstad som hjälper dig med din cykel!

hyr din cykel på skoterhuset i lofsdalen

Hyr din cykel snabbt och enkelt på Skoterhuset. Du kan lätt boka din cykel online via våran hemsida. Vi har ett utbud för olika smaker och tillfällen som passar hela familjen eller kompisgänget. Hjälm ingår i hyran. Skydd & fullface hjälm om du hyr downhill.  

Priser och bokningsvilkor hittas i menyn.
För frågor och funderingar ring eller maila

Vuxencyklar 29"

Hyr cykel på Skoterhuset i Lofsdalen
Scott Spark 29"

Scott Spark Heldämpad 29″ Vuxen. En cykel med fram och bakdämpar som funkar bäst ute på lederna. En lekfull cykel som passar enklare och mer avancerad åkning.

Mondraker summum 29" Downhill

Summum Heltämpad 29″ Vuxen. Den här är för dig som vill ha en snabb,smidig och rolig cykel i downhill lederna.

EL-mtb 29"

EL-MTB Heldämpad 29″ Vuxen. En lekfull och bekväm el-cykel som passar både enklare och mer avancerad cykling på leder som grusvägar. 

barn- och ungdomscyklar 24" - 26"

Mondraker leader 26"

        Mondraker Leader 26″ Ungdom En framdämpad cykel för de yngre som funkar till all cykling – led, grusväg och landsväg. En tålig cykel som är lätt att svänga, och trampa.

mondraker f-play 26"

EL-MTB Mondraker F-play 26″ Ungdom En heldämpad el-cykel för de yngre som som passar all typ av cykling – leder, grusväg eller landsväg. En lätt och rolig cykel. 

mondraker leader 24"

             Mondraker leader 24″                               barn/ungdom                       En odämpad cykel för de yngre som funkar till den mesta cyklingen. Enkel att trampa och svänga.

mondraker f-play 24"

EL-MTB Mondraker F-Play 24″ Ungdom En heldämpad el-cykel för de yngre som passa till all typ av cykling – leder, grusvägar eller landsväg. En lätt och rolig cykel.

mondraker factor 24"

     Mondraker Factor 24″&26″ Ungdom. En en heldämpad lekfull All mountain cykel som funkar på lederna men även i downhill lederna. 

mondraker play 24"

       EL-MTB Mondraker Play 24″  Barn  En framdämpad el-cykel som funkar bra på leder och grusvägar.

barncyklar och tillbehör 12" - 20"

modraker play 20"

            EL-MTB Mondraker Play 20″           Barn En odämpad el-cykel till barn som funkar bra på ledern och grusvägar.

mondraker leader 16"

           Mondraker Leader 16″  Barn          En enkel odämpad trampcykel för de mindre som går bra på leder så som grusvägarna. 

puschbike grommy 12" & 16"

Grommy Puschbike 12″ & 16″ en el-cykel för dom mindre barnen. Går inte att trampa, detta är en springcykel.

shotgun

Hyr en shotgun-sits till dom mindre. Den monteras på en cykel du hyr av oss eller hyr den separat och montera på din egen cykel. 

Detta är en tillvalsprodukt för cykel. Önskas det boka enbart en shotgun kontakta oss på Skoterhuset.

cykelvagn

Hyr en cykelvagn av oss. Antingen till en cykel som du hyr av oss eller om du vill hyra och ha på din egen cykel. Plats för max 2 barn på en max vik 40kg per barn.

Detta är en tillvalsprodukt för cykel. Önskas det boka enbart en vagn kontakta oss på Skoterhuset.

Cykla i Lofsdalen

Utforska Lofsdalens cykelområde med mil efter mil av stigcykelleder och spektakulär utsikt.
Här finner du kartor för området och kan planera din cykeltur till Lofsdalen Fjällpark MTB, Stenrutsleden MTB, Vildmarksleden MTB, Pilgrimsleden MTB och Lofsdalen Downhill.

Läs mer om Bikepass, cykelförsäljning, boende och allt du behöver veta för ett fantastiskt fjälläventyr i sommar!

cykelförsäljning

Missa inte vår cykelförsäljning på Skoterhuset om du är sugen på att köpa cykel. För mer information, kontakta vår verkstad eller skicka oss ett mail.

Hitta ditt boende med Lofsdalen Home

Letar du efter boende i Lofsdalen? Upptäck Lofsdalen Home som erbjuder mysiga stugor och lägenheter centralt belägna i hjärtat av Lofsdalen. Perfekt för en familjesemester, romantisk utflykt eller en rolig tid med vännerna. Njut av närheten till naturen och upplev spännande aktiviteter som vandring, cykling, skoterturer och skidåkning.